orkar inte

jag pallar inte blogga på denna bloggen, denna bloggen ska bort,

i wish music could adopt me

tjoooo :D
först skulle till frisören färga håret, man hon hade ingen tid & idag pallade inte träffa folk så ja gick till kiosken köpte chips sen såg jag hagar helt os, jag å sara var med henne .. också till klockan tio typ så, ah de var min dag fryser som in i helvete fasst det är inte lika kallt som de andra dagarna i dag men mina fötter frös as hell  , men had broooor men viii hööörs!

:)

idag så har ja inte gjort så mkt mer än att komma hem, äta & dricka cola chips dega mej framför tvn & datan ..
och lyssnat på min ipod (L) och dansat jo man är glad! Även för sån vecka man har gått igenom jo det är helg och ingen kan hindra mig. Nu vet jag exakt vad jag ska göra, misstagen tar jag med mig och ändrar på det tills nästa vecka, jag vet exakt vilken väg jag ska ta & ingen kan stoppa mig! haha låter lite sjukt men a. Jag orkar inte sitta och deppa? vafan hjälper det vaaaa glad förfan :D VAR DIG SJÄLV LEV LIVET, ja ni förstår men här får ni bilder från lovet eller något när yasmin och nisreen och leyla var hemma hos mig vi typ åt pizza & så , seriöst jag visste inte vad jag och yasmin skulle snacka om .. haha hade inga ord och inte hon heller men vi ska träffas mer detta året en vad vi gjorde år 09, ja glömmer år 09, men endå är jag tvungen att komma ihåg alla gånger då jag var som lyckligast. JA HADE INGEN SMINK PÅ DESSA BILDER MEN VEM BRYR SIG EGENTLIGEN? DET ÄR SÅ HÄR JAG SER UT UTAN SMINK UTAN PLATTAT HÅÅR DETTA ÄR JAG .. OCH DEN SISTA BILDEN SER D UT SOM OM MIN JACKA ÄR SKIT MKT STÖRRE EN MIG UDDA BILD MEN JAG SKITER I :D
men ha d, jag ska chilla vidare stay fresh (L) ciao&adios / Nadja

fredag (L)

det är fredag, wiiiii! heelg ocksånt tiden går väldigt snabbt, ja har inga planer för helgen just nu .. Men idag så typ chillar jag hemma och njuter imorgon blir det stan eller någonting .. vet faktiskt inte .. eller typ träffa paria lr yasmin ..
jaaa vet fucking inte.

my mob is coming back soon, yeaaah :D

Jo rubriken stämmer, min mobil kommer tillbaka imorgon. Förlåt för jag inte ha kunnat blogga jag vill inte utråka er med massa inlägg utan bilder menmen när min mobil kommer tillbaka jo då är lilla sagal glad. Idag vaknade jag ju halv 6 skulle till jävla idrotten -.- men ja va nt trött alls för första gången! jag var lite höög, men aa jag duscha seedan skulle ja ta på mig mina kläder dåå kunde ja knappt röra mej nackspäärr, hade ont i hela ryggen muskelvärk hade ont i  hjärtat de känndes först som om ja skulle bli medvetlös ja ba; r i ngring ambuls , hahahaah! ja kunde knappt prata sedan däcka ja kunde knappt sova ja fick ba stå helt rakt kunde knappt sitta lr sova, haha kan de bli värre. Jo nu undrar ni hur ja kan blogga jo för att jag mår bättre nu, ja fick damp nyss eftersom min brorsa ba min mob kommer inte .. ja fick damp så den e klar min farsa ska hämta den, och ja bröt mot en nyårslyfte taaah ja fyllde år också ja fick en ipod 160 gb helt os, ska få en dator (bättren min brors) my mob is coming back, kanske ska få en system av min broder . jo kan de bli bättre , ska köpa kosshörlurar muusik hit musik diit jo man är glad just nu. Peace,adios,chiao hejdå hörs senare kanske ..
/ Naaadjaaa !

Back 2 school (N)

Jo skola idag, kan det bara bli värre, eller kan det bli värre? Ärligtalat, skola? När man har haft tre veckors lov man är så van att sova sent & vara uppe hela dagen! But back to real again , school and stuff, haha :D Jo idag vakna jag sex, hann med frukost åt frukost en snabbis platta håret duscha, bytte om borsta tänderna var inne på datorn i en halvtimme sen kicka jag till skolan, tvär kallt var det, men jag märkte det först efter ett tag. Sedan i skolan hade vi fucking projekt -.- , kollade på en film jag kan inte kolla på en film som jag inte gillade men var tvungen, snacka om oehört jobbigt, efter det så hade vi bild vi fick dra till stats museet, jo man var trött man sov bara i två timmar, så såg jag hur trötta alla var, alla såg nyvakna ut jag förstog själv det! Men vissa var energi fulla, som sprang runt också jag bara tänker hur orkar dem, seriöst på morgonen är jag hur trött som helst! Sedan efterskolan , gick ja till mammas jobb hon var inte där skulle köpa grejer, i stan! Sedan orkade inte, kännde bara hur jag frös i fötterna det var jävligt kallt alltså, håller på och dö men jag vill faktiskt inte gå ut denna veckan alls, men om någon vill göra något hör av er!
/ Bye and ciao & adios, peace ha d ska ta en varmbad lr nåt, men nu får ni lite fula bilder på mig när jag hade lite tråkigt och lekte med webbkameran lite tråkigt liv, jag vet. Haha ja är konstig, h a d!

/ Så ful är jag , men jag bjuder på mig själv :D
and its ma b'daay tomorrow (L)

-

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag väl gjort .. Jo jag har gjort flera saker.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften, eftersom 2008 ändå var så bäst .. Så trodde jag att 2009 skulle bli ännu bättre, men nej!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej.
5. Vilka länder besökte du? England,Turkiet,Danmark,Tyskland (L)
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Jo jag har ju saknat saker. Flera saker, som t.ex sommaren&våren jag kan fan gråta.. minnen!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Datum, minns jag inte riktigt .. Men jag hade ju månader som jag minns inte riktigt datumet.
8. Vad var din största framgång 2009? Jag vet inte riktigt lärt känna nya, fått vänner som finns för mig som fick mig att fortsätta, som fick mig och vara glad. Det har betytt så oehört mycket!
9. Största misstaget? Jo jag har ju dock haft flera misstag, som jag dessutom inte vill ta upp här.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej, jag har inte skadat mig men sjuk har jag ju varit!
11. Bästa köpet? Jag vet inte faktiskt ..
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder, och massa onödiga saker.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja :D
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Flera låtar :D
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har ju varit både och, men första terminen var jag ju skit glad, allting var ju defentivt perfekt men sedan var vintern dåligt, that sucks! Jag mådde dåligt och b.la.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Fixat skolan .. Och .. typ , nej jag vet faktiskt inte!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Bråkat ..
18. Hur tillbringar du julen? Nej jag firar inte jul.
19. Blev du kär i år? Ja, kärlek är bra känsla. Men man hatar ju att bli sårad väl?
20. Favoritprogram på TV? Olika, mtv looove (L)
21. Bästa boken du läste i år? Jag läser inte böcker, haha :D
22. Största musikaliska upptäckten? - ja venne .
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En ny mobil, och jag fick den jag ville!
25. Något du önskade dig men inte fick? Nej typ!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Tjejmiddag.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, men vill inte ta upp det här!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Mej själv?
29. Vad fick dig att må bra? att jag var mig själv, crazy!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? flera.
31. Vem saknade du? Flera faktiskt ..
32. De bästa nya människorna du träffade? Mina vänner :d

Jo jag hade tråkigt :D

2010

Jag har planerat allting till detta året sommaren och våren. Jag förväntar mig iallafall mycket, att detta året ska bli det bästa året, men att den blir bättre 09. Jag tänker undvika många personer, så ta inte illa upp om det just då blir du! Men nästa vecka vill jag till bio med några eller spendera dagen, i stan vad tycker ni som är bäst. Jag vill spendera och träffa folk. Men hör av er om ni vill göra någonting på: [email protected] Tyvärr så har ej min mobil kommit tillbaka men när det är tillbaka, jo då kan ni bara Sms:a. Men hör av er! Och jag ska börja gymma också .. Jag är femton på tisdag .. Jag längtar jag ska köpa systemkamera eller jag ska få det av min bror .. Och om jag är snäll mot honom , haha det är det enda som krävs .. Haha! Sen kan jag fota er, någon jag älskar och fota.
Men nu tänker jag typ svara, på massa skit fråger .. Och sedan sova eller nej jag kommer inte vara uppe hela dagen idag. Eftersom .. jag vill inte få huvudvärk och för att skolan närmar ju sig? Eller skolan börjar ju på måndag, måste sova direkt tydligen.
Men hoppas ni har det bra, men vi höörs / ciao&adios

taaack

idaag så var jag hemma åt skit mycket mat, snacka om matvrak men seriöst hade huvudvärk. yasmin har fixat min header, taack så mycket! Nu är det bara design sen kommer jag blogga skit myckeet .

sjukt vaaackeeeeer!


jo ja ba tog en bild på adriana, så himla fin är hon! men denna bilden var inte så fin.
nu är det 2010 det är ett nytt år och jag vill att detta året blir bra, och t.om bättre år 2009
men ett år kan inte bli precis som man vill ellerhur? ett år kan inte bli som bääst, ja kan göra året bäst och mina härliga vänner visst? om de fanns för mej om de stod upp för mig. jag har inte hamnat i problem förra året de va som bäst & för att jag inte hade massa vänner som bvänner asså ja hade tre typ som ja lita på .. resten jo jag lita på de men ja berätta ingenting! det är ju bra .. om man vill stå undan från bråk o.sv ja vet ju precis vilka som är falska också. och jag kommer förändras år 2010 på ett bra sätt .. jag ska bli snäll&så .. trevlig o.s.v. ni som har för mycket luft i er negativa också låt mig vara för er har ja ingenting med er å göra!
nyårsluften hade jag .. typ bli snällare och en bättre person få tvär bra betyg i skolan & så fick inte så bra denna termin men det måste jag ändra på tills nästa termin.
aah, det är dessa typ! .. och andra och fleera saker.


blablabla

jag har börjat blogga nu , och de blir tyvär ingen bild. kan faktiskt säga er att min mobil kommer nästa vecka, jo man blir sådär glaaad! sms&bilder och skit.. och jag sa ju att jag skulle få en systemkamera om ja skötte mej hemma!! och jag ska fåå en systemkamera fitta vad mycket jag kommer fota hah ursäkta mitt ordspråk. men idag har man shäkat och vi skulle tydligen hyra film jag och leyla eftersom det inte gick så snacka vi ba & chilla lite eller ja vet nt vad vi kan kalla det riktigt, haha :D men vi spendera tiden vid datorn & tvn och massa pratpratprat jo ni förstår. och idaag har vi varit uppe hela natten jo ni undrar kanske vad vi hade gjort .. jo vi ringde heta linjen haha nolifers jo jag förstår er, och ja förstår att ni inte förstår er på oss .. men har man tråkigt så har man så vi hållde på och driva med folket som vi ringde först ja heter viktoria är nitton år och det var en idiot han ba jääävla svartskallar vi ba; hållkäften jääävla bög jävel! haha men ibland kan man va livlöööös men vem är aldrig det vi är ju mänskliga förfan.
/ ciaaao and adioooos kisses n hugs och hadeeet peeeeace :)

RSS 2.0